« Nazaj

Gradnje Polak, Gabrijel Polak s.p.

Šentjur
Gradnje Polak, Gabrijel Polak s.p.
Naslov firme: Primož pri Šentjurju 34a, 3230 Šentjur
ID za DDV: SI21664692
TRR: SI56 0510 0801 5029 075
Telefon: 03 749 09 90
Fax: 03 749 09 91
Spletna stran: http://www.gradnje-polak.com/
E-mail: gradnje.polak@siol.net
Direktor: Gabrijel Polak

Kdo smo?

Kdo smo

Podjetje Gradnje Polak, Gabrijel Polak s.p. je specializirano storitveno podjetje na področju novogradenj in sanacij vseh vrst cevovodov.Kot rečeno je osnovna dejavnost podjetja gradnja in sanacija cevovodov za potrebe energetskih napeljav, telekomunikacij in celotne komunalne infrastrukture. Dolgoletno delo in izkušnje vodijo podjetje vseskozi k izboljševanju storitev, ter k iskanju kvalitetnejših in ugodnejših programov za vse zainteresirane poslovne partnerje. Precej so k temu doprinesli tudi vse ostrejši okoljevarstveni ukrepi, zamude pri dobivanju potrebnih dovoljenj, dolgotrajne gradnje z vsemi nevšečnostmi kot so oviranje prometa, plačevanje visokih odškodnin in drugo.

Zaradi tržnih potreb vseskozi iščejo nove in cenejše postopke obnove cevovodov brez izkopov oziroma večjih posegov v prostor pri čemer odpadejo skoraj vsi zgoraj navedeni problemi. Sodobne metode obnove so se izkazale za posebej učinkovite pri sanaciji cevovodov v proizvodnih objektih, kjer lahko v relativno kratkem času zaključijo vzdrževalne posege brez motenj proizvodnje.

Ob uporabi sodobnejših materialov, novih tehnologij gradnje in postopkov sanacij zlasti pa z učinkovitim rednim vzdrževanjem se pričakovana uporabna doba cevovodnih omrežij povečuje. Praktične izkušnje kažejo, da lahko s pravočasnimi in strokovnimi odločitvami pri novogradnji ali sanaciji cevovodov naročnikom njihovih storitev prihranijo veliko investicijskih sredstev. Na razpolago imajo znanje in ustrezen kader ter vso potrebno mehanizacijo, kar omogoča izvedbo del po vsej državi.

V kolikor imate probleme pri izgradnji in sanaciji kanalizacijskih, plinskih, vodovodnih cevi in drugih infrastrukturnih vodih ter iščete primerno rešitev vam je Podjetje Gradnje Polak vsekakor na razpolago.

Na osnovi vašega interesa so vas pripravljeni obiskati, svetovati pri optimalni rešitvi problema, vam posredovati ponudbo in strokovno izvesti celotna dela.

 

Več si lahko ogledate v naših storitvah.

Naše reference.


Kontakti

Tel.:03 749 09 90

Fax:03 749 09 91

e-mail: gradnje.polak@siol.net