« Nazaj

KPL d.d.

Ljubljana
KPL d.d.
Naslov firme: Tbilisijska 61, 1000 Ljubljana
ID za DDV: SI30209889
TRR: 03162-1002519416
Telefon: 01 47 69 200
Fax: 01 47 69 301
Spletna stran: http://www.kpl.si/default.aspx
E-mail: kpl@kpl.si

Kdo smo?

KPL d.o.o. je vodilno podjetje na področju nizkih gradenj in vzdrževanja cest v Sloveniji. Sektor nizkih gradenj temelji predvsem na projektih z jasno opredeljenimi cilji, omejitvami časa, stroškov in kakovosti.

KPL ima tradicijo tako v segmentu gradenj cestne in komunalne infrastrukture, storitev vzdrževanja, kot tudi v proizvodnem delu (betonarnakamnolomilaboratorijliti asfaltmizarstvo). Veliko uporabljamo materiale iz lastnih proizvodnih virov, ki nam omogočajo dobro prilagodljivost trgu in posameznim naročnikom ter konkurenčno delo. Zavzemamo se za odličnost svojih storitev, kar zagotavljamo z vrhunskimi strokovnimi kompetencami na vseh poslovnih področjih. 
Poslužujemo se sodobnih tehnologij in razvijamo pristope, ki bi prispevali k visoki kvaliteti storitev. Ponašamo se z dolgoletnimi izkušnjami, visoko usposobljenimi kadri, kakovostnimi materiali in številnimi referencami

Dejavnost izvajamo v okviru organizacijskih enot, ki so predstavljene v nadaljevanju – Gradnja, Vzdrževanje, Komerciala in nabava, Splošna podpora in Proizvodnja.