« Back

Komunaliada 2019

3 junij 2019

Komunaliada 2019

Letošnja Komunaliada 2019 oz. 35. srečanje delavcev komunalnega gospodarstva Slovenije – bo letos prvič v Trebnjem pod okriljem Komunale Trebnje in sicer v petek 7. in soboto 8. junija 2019.

 

V petek 7. junija bo strokovni posvet vodstvenih, vodilnih in strokovnih delavcev komunalnega gospodarstva Slovenije v hotelu Galaksija v Trebnjem. Uradna otvoritev Komunaliade 2019 bo takoj  po sprejemu in pozdravnemu nagovoru organizatorja. Sledila bo okrogla miza »Zadovoljstvo delavcev v komunalnih podjetjih« in nato podelitev priznanj Zbornice komunalnega gospodarstva. Pred kosilom bo še organiziran ogled Poslovno-logističnega centra JP Komunala Trebnje in vodeni ogled razstave komunalne opreme.

 

Na razstavi sodelujejo tudi naši člani našega portala in sicer:

IMP Armature d.o.o. razstavni prostor št. 1

Armex armature d.o.o. razstavni prostor št. 15

Betaplast d.o.o. razstavni prostor št. 18

CMC GROUP d.o.o. razstavni prostor št. 19

Arcana d.o.o. razstavni prostor št. 26 skukpaj s podjetjem Eikon d.o.o.

in podjejte

NRG d.o.o s katerim bo skupaj na razstavnem prostoru št. 12 tudi naše podjejtje Ekomunala d.o.o. Predstavili vam bomo bogat asortiman proizvodov svetovno priznanih proizvajalcev AVK iz Danske in Plasson iz Izraela.

 

Po kosilu sledi ogled lokalnih znamenitosti z degustacijami: grad Speča lepotica na Mirni, Vinski dvor Deu in Dežela kozolcev Šentrupert.

Pestro celodnevno dogajanje se bo zaključilo z večerjo in družabnim srečanjem prav tako v Galaksiji Trebnje.

 

V soboto 8. junija pa so tradicionalno delovna in športna tekmovanja z razglasitvijo zmagovalcev in družabnim srečanjem za vse sodelujoče. Za dobro voljo bo poskrbela Nuša Derenda in ansambla Drugi vagon in Azalea.

 

Vabimo vas torej, da pridete na letošnjo 35. Komunaliado 2019 in nas obiščete na našem razstavnem prostoru št. 12 (NRG-Ekomunala).