« Back

NOV PRISTOP PRI PRIPRAVI PITNE VODE

25 marec 2019

NOV PRISTOP PRI PRIPRAVI PITNE VODE

Naprava, za vodne vire, hišne sisteme, vikende, hotele, zdravstvene domove, dom za ostarele,...


Naprava omejuje nalaganje vodnega kamna, Nevtralizira kovine ter težke kovine, Povečuje učinkovitost klora in ga s tem odstranjuje, znižuje število bakterij v vodi, preprečuje nastanek biofilma v pipah. 

 

Na kratko, gre za patentirano tehnologijo kot tudi način obdelave vode slovenskih inovatorjev iz Ivančne Gorice, ki so "na naključno" prišli do Kinetične tehnologije. Tri letni razvoj ki je potekal v tesnem sodelovanju z nacionalnimi laboratoriji, zasebnimi laboratoriji, kemičnimi inštituti, kemijskimi fakultetami, priznano münchensko univerzo (TUM) in vlado Republike Slovenije , ki je podprla pomen tehnologije. Prav tako je tehnologija pritegnila pozornost Evropske kohezijske skupnosti, ki je priznala tehnologijo za strateško pomembno. 

 KR-PACK je centralni sistem obdelave vode, namenjen profesionalni rabi in zahtevnim domačim uporabnikom za oskrbo stavb in bivalnih prostorov ter proizvodnih in storitvenih dejavnosti s kakovostno vodo. KR-PACK je centraliziran odprt sistem, ki poleg vseh sposobnosti, ki jih ponuja KINETIC reaktor na pipi, omogoča tudi sedimentacijo elementov in delcev v vodi, ki jim z uporabo kinetične tehnologije ob izločanju iz vode določimo drugačno strukturo (aragonitna kristalna struktura kalcijevega karbonata namesto kalcita) ali pa jih nevtraliziramo (težke kovine) oz. jih razgradimo (organski polutanti). KR-PACK ni filtrirna naprava, ki bi zahtevala zamenjave filtrskih vložkov in obsežne vzdrževalne posege. KR-PACK zahteva le redno periodično čiščenje sedimentov v posodi. Priporočamo pa vam, da zaradi neželenih učinkov, ki jih lahko povzročajo notranje instalacije, pipe in druge izlive vode opremite s KR-T reaktorji za kvalitetno pitno vodo iz pipe.


Več o nas in referencah lahko izveste tudi na naši spletni strani:

 www.hidrosistemi.si

Pripravili smo tudi Youtube predstavitev naprave, kjer si v opisu preberite način delovanja.

Kliknite: KR PACK

Še nekaj publikacije:

racunalniske-novice

Adut

Moj prihranek

Novice