« Nazaj

PAPIGAL, JAKOPIN d.o.o.

Grahovo
PAPIGAL, JAKOPIN d.o.o.
Naslov firme: Grahovo 83 b, 1384 Grahovo
ID za DDV: SI27396592
TRR: SI56 0202 9009 0599 654
Telefon: 031-605-580
Fax: 01-70-97-326
Spletna stran: http://www.papigal-jakopin.si/
E-mail: info@papigal-jakopin.si
Direktor: Blaž Jakopin

Kdo smo?

Družba PAPIGAL, JAKOPIN d.o.o. je bila ustanovljena leta 2001 z namenom pomagati ljudem pri odpravljanju težav z odpadnimi vodami, greznicami ali s kanalizacijo. Delovna vozila so opremljena z visoko tehnologijo, ki v kombinaciji z dolgoletnimi izkušnjami na tem področju dela, pomenijo veliko prednost pred konkurenco. 

Izvajajo čiščenje kanalizacij, greznic, propustov, maščobolovilcev, lovilcev olj, cistern, kontrola tesnosti, pregled kanalizacije z video kamero, sanacija kanalizacij brez izkopov in prevozi okolju nevarnih odpadkov.

 

ODVOZ ODPADNIH VOD

Kadar odpadnih vod ne morete ali ne smete spustiti v kanalizacijo, vam priskočijo na pomoč s cisternami različnih volumnov. Vsebino nato odpeljejo na čistilno napravo, ki je usposobljena za prevzem odpadnih tekočin več o tem ...

 

ČIŠČENJE KANALIZACIJE

Pri težavah z odtekanjem vode v kopalnici ali kuhinji vzrok lahko tiči v zamašenih odtokih.

Po pregledu nastale situacije sanirajo blokado in s posebnimi pripomočki očistijo cevi.Nepretočni kanalizacijski sistemi so vzrok številnim neprijetnostim, katerim se da s pravočasnim preventivnim čiščenjem izogniti. Obloge na stenah cevovodov, mehanske poškodbe cevi in nespametno odmetavanje odpadkov so najpogostejši vzroki za zamašitev kanalizacije, kar nadalje privede do izliva fekalij.

Običajno se zamašitev ali celo okvara kanalizacijskega razvoda ne dogaja pogosto, vendar, ko pride do tega je najbolje čiščenje kanalizacije zaupati strokovnjakom družbe Papigal, ki vam priskočijo na pomoč s sodobno opremo in strokovno pomočjo, ne glede na velikost objekta od manjših stanovanjski enot do večjih mestnih kanalizacijskih razvodov.

 

PREGLED KANALIZACIJE Z VIDEO KAMERO

Če imate težave s kanalizacijo in ne veste kaj je vzrok težavam, vam lahko strokovnjaki družbe Papigal pomagajo s pregledom kanalizacijskih cevi z video kamero. Težave najdejo hitro in jih v veliko primerih odpravijo tudi brez prekopa več o tem ...

 

ČIŠČENJE LOVILCEV IN GREZNIC

Če se želite izogniti neprijetnim vonjavam, zamašitvam in drugim problemom povezanimi s prepolnimi greznicami, je priporočljivo njihovo redno praznjenje. 

V skladu s predpisi o ravnanju z odpadki je potrebno vsebino, ki se nabira v greznici, oddati na čistilno napravo.Praznjenje greznic in lovilcev maščob je nujnost, da preprečimo onesnaževanje naravnega okolja. Najsodobnejša oprema in strokovna usposobljenost omogoča varno in kvalitetno čiščenje greznic in lovilcev maščob ter olj. 

Varno in strokovno praznjenje greznic in lovilcev maščob je nujnost, saj se tako preprečuje onesnaženje našega okolja z nevarnimi odpadki. Maščobe in olja so nevarni odpadki in zelo težko razgradljivi v naravnem okolju. Še posebej so maščobe in olja nevarne iz predelane hrane zaradi nevarnosti razvijanja nevarnih bakterij. Lahko pride tudi do onesnaženja podtalnice, če se praznjenje greznic in lovilcev ne opravlja pravočasno in redno.

Poleg praznjenja lovilcev maščob ter olj praznijo tudi čistilne naprave, industrijske čistilne naprave, lovilce lepila, čistijo lakirne kabine, bazene avtopralnic, cisterne za goriva ipd.

 


Kontakti

PAPIGAL, JAKOPIN d.o.o.

Grahovo 83 b

1384 Grahovo

GSM: 031 605 580 BLAŽ

Fax: 01 7097 326

E-mail: info@papigal-jakopin.si