Spletna stran uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo in spremljanja statistike.
Z nadaljno uporabo spletne strani ali klikom na "Strinjam se", se strinjate z uporabo piškotkov. Splošni pogoji - Piškotki
06.03.2018

CMC pokrov Europa serija 9

Podjetje CmC Group d.o.o. iz Logatca nam predstavlja nov litoželezni pokrov Europa 9 proizvajalca KASI, s kar 5 letno garancijo proti ropotu!

Ropot pokrovov je težava, s katero se srečuje večina proizvajalcev. Pri tipu Europa 9 je tihost pokrova zagotovljena z novim PUR protihrupnim vložkom v pokrovu in večjim naleganjem pokrova na okvir. S tem je preprečena večja točkovna obremenitev protihrupnega vložka in kasnejša obraba. PUR protihrupni vložek je zlepljen z duktilno litino z novo tehnologijo na robotizirani liniji. Natančnost vlitja PUR protihrupnega vložka je zagotovljena s procesom, ki ga opravijo roboti in ni možnosti napak, ki bi bile posledica človeškega faktorja. Poliuretan – PUR je bolj odporen v primerjavi s klasičnimi plastičnimi materiali na olja, goriva, soli, UV žarke. Material zagotavlja 4x večjo odpornost na abrazivnost in ogromen temperaturni razpon od -50°C do + 70°C, kjer še vedno opravlja svojo funkcijo. Sama konstrukcija pokrova ne zahteva dodatnega vijačenja, ki je v veliko primerih vzrok za predrtja pnevmatik ali poškodb vozil zaradi lomljenja vijakov. Pokrov je dobavljiv v neventilirani in ventilirani izvedbi.

S posebnim tečajem je onemogočena odstranitev pokrova nepooblaščenim osebam. Pri vožnji vozil preko pokrova je njegov dvig onemogočen z avtomatskim vzmetnim zaklepom. Stabilnost in tihost pokrova pa je zagotovljena z novim PUR protihrupnim vložkom L oblike, ki je bolj odporen na obrabo v primerjavi s klasičnim PE tesnilom ter je vstavljen na pokrov. Prav tako novi tip tečaja omogoča odpiranje pokrova do 130°, med zapiranjem se blokira pri 90°, da zaščiti uporabnika pred nenamernim zaprtjem pokrova. Nov reliefni dizajn pokrova, varuje uporabnike pred zdrsom, možni pa so tudi različni napisi ali grbi. Seveda je pokrov izdelan po standardu EN 124-2.

Pokrov je posebej primeren za vozišča z visoko frekvenco prometa, regionalne ceste, vpadnice v mesta, avtoceste in ceste z visoko frekvenco tovornega prometa.

Več o konstrukciji, področju uporabe in vgradnje v priloženem letaku.


06.03.2018
Pokrov Europa serija 9

Kontakti:

Aleš Černač, direktor
tel: 01 620 88 67
fax: 01 620 88 68
gsm: 040 206 562 ; 041 222 820
e-pošta: info@ekomunala.si

© eKomunala 2018