Spletna stran uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo in spremljanja statistike.
Z nadaljno uporabo spletne strani ali klikom na "Strinjam se", se strinjate z uporabo piškotkov. Splošni pogoji - Piškotki
  • O nas


    Začetki portala eKomunala.si segajo v leto 2004 od prve predstavitve v blejski festivalni dvorani na Komunaliadi JEKO-IN 2004. Ideja o zbranih vseh komunalnih podjetjih na eni spletni strani je zaživela z otvoritvijo portala slovenskih komunal konec leta 2004. Do prenove leta 2013 je portal deloval kot informacijski kanal za predstavitve članov portala t.j. podjetij, dobaviteljev oz. proizvajalcev opreme za zunanji vodovod in kanalizacijo – Ponudniki (link). Objavljali smo njihove aktualne cenike, ponudbe, novosti in ostale novice (obiski sejmov itd). Tudi različne novice komunalnih podjetij (link – Komunale) so sestavni del novic objavljenih na portalu. Vse novosti oz. novice, ki so zbrane v Obvestilih (link) enkrat ali dvakrat mesečno pošljemo v obliki info novic na vse elektronske naslove naših članov (ponudniki, montažerji, projektanti) in vseh komunalnih podjetij. Redno objavljamo tudi posamezne javne razpise komunalnih podjetij izključno s področja vodovoda in kanalizacije. V Borzi zalog (link)pa objavljamo odvečni material namenjen za cenovno ugodno odprodajo.

    V letu 2010 smo razširili poslovanje tudi na veleprodajo materialov za zunanji vodovod in kanalizacijo in ustanovili podjetje: Ekomunala, marketing, veleprodaja in spletne aplikacije d.o.o. - skrajšano Ekomunala d.o.o.Zato smo na meniju portalu dodali Veleprodajo, kjer tržimo material za zunanji vodovod in kanalizacijo priznanih proizvajalcev in dobaviteljev navedenih v Ponudnikih (link). Ponujamo pe cevi za vodovod, pvc uk cevi in fazonske kose za kanalizacijo in zaščito, duktilne tlačne cevi, armature za zunanji vodovod (hidranti, zasuni, vgradbene garniture, navrtni zasuni, spojke, objemke, lovilci nesnage, lopute, nepovratni ventili, zračni ventili, motažno demontažne kosi itd), litoželezne tlačne fazonske kose (prirobnični in obojčni fazonski kosi), vodomere in vodomerne jaške, kanalizacijske pokrove in okvirje, cestne kape, regulatorje nivoja, merus obroče za pripravo vode, reparaturne objemke, trakove za označevanje, biološke čistilne naprave ... Celotno ponudbo si lahko ogledate v ceniku.

    Posamezne akcijske ponudbe so posebej izpostavljene že na prvi strani portala na pasicah pod Veleprodajo.


Kontakti:

Aleš Černač, direktor
tel: 01 620 88 67
fax: 01 620 88 68
gsm: 040 206 562 ; 041 222 820
e-pošta: info@ekomunala.si

© eKomunala 2018